Feminismi ja transliike

Vaikka transideologia on esitetty oikeuksien vahvana puolestapuhujana, sillä voi todellisuudessa olla vaikutuksia, jotka herättävät huolta naisten ja tyttöjen oikeuksien ja suojelun näkökulmasta. Jos sukupuolen määrittely perustuisi yksinomaan subjektiiviseen kokemukseen, siitä voisi seurata tilanne, jossa kuka tahansa mies voisi perustella oikeutensa saada esteetön pääsy esimerkiksi naisten pukuhuoneisiin. Tällaisella kehityksellä voisi olla vakavia seurauksia, sillä biologiset naiset, jotka ovat joutuneet miesten väkivallan kohteeksi, eivät ehkä enää voisi turvautua heille tarkoitettuihin suojapaikkoihin ja tuntea olevansa suojassa biologisilta miehiltä. Tytöt ja naiset voisivat joutua alttiiksi seksuaaliselle ahdistelulle biologisten miesten taholta naisten turvakodeissa, vankiloissa ja jopa koulujen tyttöjen suihkutiloissa. Tämä herättää vakavia huolenaiheita naisten turvallisuuden ja suojelun näkökulmasta.

Itseasiassa Suomesa on viimeisimmän translain hyväksymisen myötä tehty edellä kuvailtu mahdolliseksi eikä kyseessä enää ole mikään etäinen kauhukuva tai uhkatilanne. Juridisen sukupuolen vaihtaminen omalla ilmoituksella on tehty helpoksi ja on mahdollista ja todennäköistä, että kuka tahansa ilkeämielinen henkilö voi muuttaa juridisen sukupuolensa naiseksi yhdellä hiiren klikkauksella ja sen jälkeen astua naisten pukuhuoneeseen ja muihin naisten tiloihin, asettaen näin naiset vaaraan.

Kun vessojen ja pukuhuoneiden ovet on avattu kenelle tahansa miehelle, joka kokee olevansa nainen, ne avataan samalla kenelle tahansa miehelle, joka haluaa sisään. Tämä voi johtaa itsensäpaljastajien lisääntymiseen ja vapaaseen häiritsemiseen ilman seurauksia. Pelkona on, että tämä on vasta alkua suuremmalla ongelmalle.

Britanniassa kerätty data paljastaa, että 90 prosenttia naisiin kohdistuneista seksuaalisista hyökkäyksistä tapahtui unisex-pukuhuoneissa julkisissa uimahalleissa ja urheilukeskuksissa.

Feminismi ja transliike

Feminismi on sosiaalisista ja poliittisista liikkeistä sekä ideologioista koostuva kokonaisuus… …Feministit ovat myös tehneet töitä laillisten aborttien ja sosiaalisen integraation puolesta…

Wikipedia – Feminismi

Feminismi ja transliike eivät ole johdomukaisesti yhteensovitettavissa. Feministit tietävät mikä nainen on. Feministit hakevat sukupuolten tasa-arvoa ja heille on aina ollut täysin selvää mitkä nämä sukupuolet ovat – mies ja nainen.

Nainen on täysikasvuinen naarassukupuolta oleva ihminen. Kasvuiässä oleva naispuolinen henkilö on tyttö. Nainen on toinen biologisista sukupuolista.

Naisen biologisia tunnusmerkkejä ovat muun muassa kaksi X-kromosomia, sisäiset sukupuolielimet (emätin, kohtu, munanjohtimet ja munasarjat) raskautta ja synnyttämistä varten sekä se ominaisuus, että he pystyvät imettämään.

Nainen – Wikipedia

Transliikkeessä taas kun alan ammattilaisia on haastateltu ja kyselty, että ”mikä on nainen?” niin yleensä vastaukset ovat hassuja tai niihin ei osata edes vastata. Joskus vastaukset ovat ”Nainen on se henkilö joka identifioituu naiseksi”. Kuitenkaan he eivät kykene määrittelemään mikä on tämä ”nainen” miksi joku henkilö identifioituu. Katsoppa oheinen Youtube-video missä Matt Walsh haastattelee transliikkeen alan asiantuntijaa ja kysyy ”Mikä on nainen?”

Feministit jotka ovat johdonmukaisia ja järkeviä oman ideologiansa kanssa eivät kannata transideologiaa. Transideologiassa naiset alistetaan biologisten miesten alle jotka väittävät olevansa naisia. Esimerkkinä vaikka urheilukilpailut jossa biologiset miehet väittävät olevansa naisia ja murskaavat naispuoliset kilpailijansa.

Naiset eroavat miehistä anatomialtaan ja fysiologialtaan monilla muillakin tavoilla – naiset ovat esimerkiksi keskimäärin miehiä pienikokoisempia ja ruumiinrakenteeltaan sirompia, heillä on erilainen karvoitus, ja heidän äänensä on korkeampi.

Nainen – Wikipedia

Miksi meillä on olemassa naisten urheilukilpailuja, poikien partio, poikakerhoja, tyttökerhoja, miestenpiirejä, miesteniltoja, ”naisten juttuja”, äiti-mamma tapaamisia, naistenlääkäreitä, naisten vaatteita yms. miljoona muuta asiaa jotka ovat oleellisesti rajoittuneet siihen käsitykseen, että on kaksi sukupuolta – mies ja nainen? Yksinkertaisesti tämä johtuu siitä, että miehillä ja naisilla on biologiset ja sosiaaliset eroavaisuudet ja nämä on aina tunnistettu kautta historian.

Nykyaikaiset vasemmisto-marxilaiset liikehdinnät (BLM, CRT, Woke, transliike yms.) haluavat tuhota perinteiset konservatiiviset arvot ydinperheestä, sukupuolesta, avioliitosta, moraalista ja työnteosta. Tämä johtaa siihen, että kaikki aiemmin ymmärretyt käsitykset urheilusta, harrastuksista, sosiaalisista kanssakäymisistä romuttuvat ja menevät sekaisin, koska kuka tahansa voi ajatuksen voimalla vaihtaa sukupuolensa koska tahansa.

Esimerkkinä transideologiaa kannattava mies voi identifioitua naiseksi, alkaa käyttämään naistenvaatteita ja vaatia, että hän saa osallistua naisten urheilukisoihin ja käyttää samoja pukuhuoneita. Hän vaatii, että yhteiskunnassa häntä kohdellaan naisena ja hän saa osallistua toimintaan joka on suunnattu naisille. Tämä on todella huolestuttava kehityssuunta.

Toisena esimerkkinä joku saattaisi kesken avioliiton identifioitua toiseksi sukupuoleksi ja silloin lapset menettäisivät isän tai äidin (huom. koskee vain normaalia ydinperhettä). Tämä kuulostaa äärimmäisen huolestuttavalta lastenoikeuksien kannalta. Lasten oikeus biologisiin vanhempiin, isään ja äitiin on äärimmäisen tärkeä terveen kehityksen kannalta ja sitä olisi suojeltava ja tuettava kaikin mahdollisin keinoin.

Jokainen voi seuraavan kuvitteellisen ajatusleikin avulla kokeilla kuinka vakavissaan kannattaa transideologiaa.

Transnainen havahtuu kotona televisiota katsellessaan, että hänen housuistaan vuotaa verta. Kauhuissaan hän hakeutuu välittömästi puolisonsa kanssa sairaalaan ensiapuun päivystyspoliklinikalle. Hän kertoo hoitajalle kauhuissaan, että hän epäilee hänelle tulleen keskenmenon ja näyttää housuillaan olevaa verta ja sanoo, että hän on epäillyt olevansa raskaana jonkin aikaa.

Pitäisikö Sinun mielestäsi ensiavussa olevan ensihoitajan vakavasti tutkia tämä henkilö keskenmenon varalta?


Posted

in

by