Hyvät Uutiset

ja minun havaittaisiin olevan Hänessä ja omistavan, ei omaa vanhurskautta, sitä, joka laista tulee, vaan sen, joka tulee Kristuksen uskon kautta, sen vanhurskauden, joka tulee Jumalasta uskon perusteella;

Paavalin kirje Filippiläisille 3:9, korostus lisätty

Jumala on evankeliumi

Kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki, yksi Jumala, joka ilmoittaa itsensä kolmessa persoonassa. Hän on evankeliumi – ilosanoma ja hyvä uutinen!

Katso, miten suuria ja ihmeellisiä Hänen tekonsa ovat

Hän loi kaiken tyhjästä. 1. Moos 1:1

Hän loi kaiken erittäin hyväksi: ihmiset, eläimet, kasvit, planeetat, tähdet – kaiken. Moos 1:31 (Luomisesta, 1. Moos 1 ja 2)

Ihminen on vastuussa teoistaan

Ensimmäiset ihmiset olivat tottelemattomia: he tekivät syntiä Jumalaa vastaan, ja heidät karkoitettiin täydellisestä paratiisista elämään synnin turmelemassa maailmassa. 1. Moos 3. Se on nykyäänkin syy kaikkiin ongelmiin maailmassa, jossa elämme.

Ensimmäisen ihmisen synnin vuoksi jokainen ihminen on hedelmöittymisestään alkaen syntinen ihminen. Jokainen meistä ansaitsee kohdata Jumalan oikeudenmukaisen tuomion ja kärsiä iankaikkisessa kadotuksessa ja täydellisessä yksinäisyyssä ikuisesti.

Kaikki me olimme kuin saastaiset, ja niinkuin tahrattu vaate oli kaikki meidän vanhurskautemme. Ja kaikki me olemme lakastuneet kuin lehdet, ja pahat tekomme heittelevät meitä niinkuin tuuli.Jesaja 64:6, korostus lisätty

Ihmisen oma vanhurskaus, eli täydellisyys Jumalan edessä, ei ole minkään arvoista. Ihminen ei voi tulla parhaillakaan teoilla vanhurskaaksi, täydelliseksi Jumalan silmissä. On vain yksi, joka on kyennyt elämään täydellisen vanhurskaan elämän.

Hyviä uutisia

Jumala lähetti oman Poikansa syntymään ihmiseksi. Pojalle annettiin nimi Jeesus. (Voit lukea tästä Matteuksen, Markuksen, Luukkaan ja Johanneksen evankeliumeista.)

Jeesus Kristus on totisesti Jumala ja totisesti ihminen. Hän on kaiken Luoja.

Ilman Häntä ei ole mitään. Kol 1:17

Jeesus eli täydellisen ja synnittömän ihmiselämän, toisin kuin ensimmäinen ihminen. Hän meni vapaaehtoisesti ristille – kuolemaan jokaisen Häneen uskovan puolesta. Hän nousi kolmantena päivänä ylös kuolleista, näyttäytyi useille sadoille ihmisille ja astui ylös taivaisiin ja istui Isän Jumalan oikealle puolelle. Aivan niin, kuten oli vuosisatoja sitten ennustettu!

Jeesukseen toivonsa laittavat ihmiset eivät tule kohtaamaan Jumalan tuomiota syntiensä vuoksi, sillä Jumalan viha on kohdistunut heidän sijastaan sijaiskärsijään, Jeesukseen Kristukseen.

Tämä Hyvä Uutinen on kaikille ihmisille ja ihmisryhmille riippumatta heidän rodusta, väristä, sukupuolesta, kielestä, uskonnosta, poliittisesta tai muusta mielipiteestä, kansallisesta alkuperästään tai syntyperästään.

Tehdään tästä henkilökohtaista

Mitä sinä ajattelet Jeesuksesta? Oletko laittanut toivosi Hänen elämäänsä, kuolemaansa ja ylösnousemukseensa? Onko Hän sinun Herrasi ja Kuninkaasi? Miten se näkyy elämässäsi?

Oletko sinä niiden joukossa, jotka kerran elävät ikuisesti siinä täydellisessä paratiisissa, jonka Jumala vielä kerran asettaa ennalleen? Tapaammeko siellä juhla-aterialla?

Ettekö tiedä, etteivät vääryydentekijät peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät haureelliset eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, irstailijat eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät peri Jumalan valtakuntaa. Tuollaisia jotkut teistäkin olivat, mutta te olette antaneet pestä itsenne, te olette pyhitettyjä ja vanhurskautettuja Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengessä.

1. Korinttilaiskirje 6:9-11

Käänny synneistäsi Jumalan puoleen.

Rukoile Häntä Jeesuksen tähden pelastamaan sinut. Kerro Hänelle kuinka syntinen sinä olet, ja kuinka välttämättömästi tarvitset Häntä.

Jos olet nyt turvannut Jeesukseen Kristukseen pelastuaksesi Jumalan vihalta ja saadaksesi iankaikkisen elämän Hänen yhteydessään, voit ottaa meihin yhteyttä ja rukoilemme puolestasi.


Lue myös muita uutisia sivustoltamme:

 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  NHS eli Yhdistyneiden Kuningaskuntien terveysjärjestö on linjannut, että sukupuolet ovat biologinen tosiasia
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Valtion kirkko ei salli Jyväskylässä samaa sukupuolta olevien parien vihkimistä tiloissaan
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Konservaativinen kirkkokunta esittää Raamatun käsityksen avioliitosta vastineeksi liberaalin Evankelis-Luterilaisen kirkon omaa sateenkaari-ideologiaa myötäilevää tulkintaansa vastaan.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Haavisto on kertonut uskovansa korkeampiin voimiin, mutta ei ole myöntänyt uskovansa kristilliseenkolmiyhteiseen Jumalaan. Vuonna 2010 Haavisto paljasti kirjassa harkinneensa liittymistä takaisin kirkkoon, mikäli se ryhtyy vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja. Haavisto liittyi Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon Ylivieskan kirkon tuhopolton jälkeen vuonna 2016.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Harvoin tuodaan esille sitäkään, että ennen murrosikää aloitetut sukupuolenkorjaushoidot voivat viedä nuorelta sekä seksuaalisen toimintakyvyn että lisääntymiskyvyn. Asian toi äskettäin esille maailmankuulu sukupuolikirurgi Marci Bowers, joka on itse transsukupuolinen.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpään mielestä presidenttiparin pitäisi edustaa ”perinteistä avioliittokäsitystä”.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Haaviston puoliso oli barometrissa punainen vaate jopa osalle itseään vasemmistoliberaaleiksi kuvaileville äänestäjille. Oikeistokonservatiiviksi itsensä määrittelevien osuus näin vastanneista on kuitenkin suurempi.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Suvullisesti lisääntyvät olennot, kuten ihminen, jakaantuvat kahteen sukupuoleen. Toki on erilaisista syistä johtuvia poikkeamia, mutta he eivät muuta kokonaiskuvaa. On myös ihmisiä, joilla on syntyessään neljä sormea, mutta tämä ei muuta sitä, että ihminen lajina on viisisorminen, Halla-aho perustelee.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  MAAILMANLAAJUINEN kiistely sukupuoliristiriitaa kokevien ihmisten ”sukupuolenkorjaushoidosta” käy kuumana. Pojat kokevat olevansa tyttöjä ja tytöt poikia, ja lääkäreiden olisi toteutettava teiniaivojen trendikkäät toiveet. Lääkärit ovat huolissaan. Ruotsissa arvovaltainen Karolinska-sairaala kielsi kaikki teinien hormonihoidot toukokuussa 2021.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Jyväskylän Pride on vuosittainen tapahtuma, jossa meillä on tarkoitus juhlistaa sukupuolen binäärisyyttä ja edistää tasa-arvoa kaikenlaisille ihmisille heidän taustoistaan riippumatta. Vuoden 2024 Pride-tapahtumaan osallistuminen on jo työn alla, ja sen menestyksellinen toteutus vaatii laajaa yhteistyötä.