Hyvät Uutiset

ja minun havaittaisiin olevan Hänessä ja omistavan, ei omaa vanhurskautta, sitä, joka laista tulee, vaan sen, joka tulee Kristuksen uskon kautta, sen vanhurskauden, joka tulee Jumalasta uskon perusteella;

Paavalin kirje Filippiläisille 3:9, korostus lisätty

Jumala on evankeliumi

Kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki, yksi Jumala, joka ilmoittaa itsensä kolmessa persoonassa. Hän on evankeliumi – ilosanoma ja hyvä uutinen!

Katso, miten suuria ja ihmeellisiä Hänen tekonsa ovat

Hän loi kaiken tyhjästä. 1. Moos 1:1

Hän loi kaiken erittäin hyväksi: ihmiset, eläimet, kasvit, planeetat, tähdet – kaiken. Moos 1:31 (Luomisesta, 1. Moos 1 ja 2)

Ihminen on vastuussa teoistaan

Ensimmäiset ihmiset olivat tottelemattomia: he tekivät syntiä Jumalaa vastaan, ja heidät karkoitettiin täydellisestä paratiisista elämään synnin turmelemassa maailmassa. 1. Moos 3. Se on nykyäänkin syy kaikkiin ongelmiin maailmassa, jossa elämme.

Ensimmäisen ihmisen synnin vuoksi jokainen ihminen on hedelmöittymisestään alkaen syntinen ihminen. Jokainen meistä ansaitsee kohdata Jumalan oikeudenmukaisen tuomion ja kärsiä iankaikkisessa kadotuksessa ja täydellisessä yksinäisyyssä ikuisesti.

Kaikki me olimme kuin saastaiset, ja niinkuin tahrattu vaate oli kaikki meidän vanhurskautemme. Ja kaikki me olemme lakastuneet kuin lehdet, ja pahat tekomme heittelevät meitä niinkuin tuuli.Jesaja 64:6, korostus lisätty

Ihmisen oma vanhurskaus, eli täydellisyys Jumalan edessä, ei ole minkään arvoista. Ihminen ei voi tulla parhaillakaan teoilla vanhurskaaksi, täydelliseksi Jumalan silmissä. On vain yksi, joka on kyennyt elämään täydellisen vanhurskaan elämän.

Hyviä uutisia

Jumala lähetti oman Poikansa syntymään ihmiseksi. Pojalle annettiin nimi Jeesus. (Voit lukea tästä Matteuksen, Markuksen, Luukkaan ja Johanneksen evankeliumeista.)

Jeesus Kristus on totisesti Jumala ja totisesti ihminen. Hän on kaiken Luoja.

Ilman Häntä ei ole mitään. Kol 1:17

Jeesus eli täydellisen ja synnittömän ihmiselämän, toisin kuin ensimmäinen ihminen. Hän meni vapaaehtoisesti ristille – kuolemaan jokaisen Häneen uskovan puolesta. Hän nousi kolmantena päivänä ylös kuolleista, näyttäytyi useille sadoille ihmisille ja astui ylös taivaisiin ja istui Isän Jumalan oikealle puolelle. Aivan niin, kuten oli vuosisatoja sitten ennustettu!

Jeesukseen toivonsa laittavat ihmiset eivät tule kohtaamaan Jumalan tuomiota syntiensä vuoksi, sillä Jumalan viha on kohdistunut heidän sijastaan sijaiskärsijään, Jeesukseen Kristukseen.

Tämä Hyvä Uutinen on kaikille ihmisille ja ihmisryhmille riippumatta heidän rodusta, väristä, sukupuolesta, kielestä, uskonnosta, poliittisesta tai muusta mielipiteestä, kansallisesta alkuperästään tai syntyperästään.

Tehdään tästä henkilökohtaista

Mitä sinä ajattelet Jeesuksesta? Oletko laittanut toivosi Hänen elämäänsä, kuolemaansa ja ylösnousemukseensa? Onko Hän sinun Herrasi ja Kuninkaasi? Miten se näkyy elämässäsi?

Oletko sinä niiden joukossa, jotka kerran elävät ikuisesti siinä täydellisessä paratiisissa, jonka Jumala vielä kerran asettaa ennalleen? Tapaammeko siellä juhla-aterialla?

Ettekö tiedä, etteivät vääryydentekijät peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät haureelliset eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, irstailijat eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät peri Jumalan valtakuntaa. Tuollaisia jotkut teistäkin olivat, mutta te olette antaneet pestä itsenne, te olette pyhitettyjä ja vanhurskautettuja Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengessä.

1. Korinttilaiskirje 6:9-11

Käänny synneistäsi Jumalan puoleen.

Rukoile Häntä Jeesuksen tähden pelastamaan sinut. Kerro Hänelle kuinka syntinen sinä olet, ja kuinka välttämättömästi tarvitset Häntä.

Jos olet nyt turvannut Jeesukseen Kristukseen pelastuaksesi Jumalan vihalta ja saadaksesi iankaikkisen elämän Hänen yhteydessään, voit ottaa meihin yhteyttä ja rukoilemme puolestasi.


Lue myös muita uutisia sivustoltamme:

 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Turvallisuus on aina tärkeää, mutta sen merkitys korostuu erityisesti, kun ihmiset muodostavat yhteisöjä. Kaikenlaisissa yhteisöissä tarvitaan yhteisiä pelisääntöjä, jotka varmistavat, että toiminta pysyy turvallisena kaikille. Hengellisissä yhteisöissä on erityiset riskit tietynlaisille ongelmille, joita muissa yhteisöissä ei välttämättä esiinny ja siksi Jyväskylä Pride ry julkaisee nämä lyhyet turvallisen tilan ohjeet seurakunnille
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Päätöksen syy on se, että osa kokoomuksen ja keskustan kansanedustajista äänesti eduskunnassa translain uudistusta vastaan. Jyväskylä Pride ry haluaa avata sydämensä ja kutsua kaikki mukaan avoimeen ja iloiseen yhteistyöhön. Tulemme ilolla vastaan Jyväskylän Kokoomuksen ja Keskustan kanssa, sillä uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja monimuotoisen yhteiskunnan merkitykseen. Jyväskylä Pride ry on yhdistys, joka kutsuu kaikki mukaan […]
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Paju haluaa kertoa tarinansa, jotta avoimuus detransition ympärillä lisääntyisi ja useammat uskaltaisivat kertoa kokemuksistaan. Hän huomauttaa, että avoin keskustelu hyödyttäisi kaikkia osapuolia. Juuri nyt hänestä tuntuu, että detransitioituneet ihmiset yritetään piilottaa, ja ongelmaa vähätellään. 
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Yle uutisoi [1] jonkin aikaa sitten Venäjän oikeusministeriön pyrkimyksestä määritellä kieltää kansainvälisen LGBT -liikkeen toiminta maassa. Läpi mennessään tälläinen radikaali ratkaisu tekisi esimerkiksi Setan kaltaisten järjestöjen toiminnan maassa erittäin hankalaksi tai jopa mahdottomaksi, eikä niillä olisi enää senkään vertaa sananvapautta tai muitakaan edellytyksiä toimintansa jatkamiseen laillisesti ja avoimesti, kuin tällä hetkellä.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Vasemmisto on aloittanut täysimittaisen sodan Elon Muskia vastaan rangaistakseen häntä siitä, että hän sallii sananvapauden alustallaan. He tekevät kaiken tämän "antisemitismin torjunnan" varjolla. Nyt puhumme heidän todellisista motiiveistaan.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Donald J. Trump aikoo lopettaa Kriittisen Rotuteorian (CRT) ja transideologian puskemisen lapsille kouluissa. Hän aikoo myös pitää miehet pois naisten urheilukisoista. Tällä voi olla vaikutusta myös Suomeen, koska monet asiat mitä Yhdysvalloissa tapahtuu niin rantautuvat tänne tai vaikuttavat meihin.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Olen matkani aikana ehtinyt kohdata kaikenlaista. Lähinnä pornoa, mutta siis, kaikenlaista. Kuvia naisista, kuvia miehistä, kuvia henkilöistä, joista ei aina ottanut selvää, kumpia olivat, eikä mua juuri kiinnostanutkaan – pääasia, että näin heidät panemassa.
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Onko mahdollista, että mies tulee raskaaksi ja synnyttää vauvan?
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  23 Media pohtii haluaako Kiina saada länsimaiset nuoret sekaisin sukupuolihoidoilla ja ahdistuksella?
 • kirjoittanut Jyväskylä Pride
  Emma Jolkkonen Keskisuomalaisesta antoi 28 minuuttia aikaa vastata