Jyväskylä Pride 2023

Jyväskylä Pride 2023 järjestetään viikolla 36, 4.-10.9.2023
Katso ajantasaiset tiedot ja materiaalit sateenkaari ja trans-asioista.

 • Turvallisen tilan periaatteet seurakunnille
  Turvallisuus on aina tärkeää, mutta sen merkitys korostuu erityisesti, kun ihmiset muodostavat yhteisöjä. Kaikenlaisissa yhteisöissä tarvitaan yhteisiä pelisääntöjä, jotka varmistavat, että toiminta pysyy turvallisena kaikille. Hengellisissä yhteisöissä on erityiset riskit tietynlaisille ongelmille, joita muissa yhteisöissä ei välttämättä esiinny ja siksi Jyväskylä Pride ry julkaisee nämä lyhyet turvallisen tilan ohjeet seurakunnille
 • Jyväskylä Pride on valmis yhteistyöhön kokoomuksen ja keskustan kanssa
  Päätöksen syy on se, että osa kokoomuksen ja keskustan kansanedustajista äänesti eduskunnassa translain uudistusta vastaan. Jyväskylä Pride … Lue lisää
 • Detransitio on transyhteisön tabu – Paju kertoo kokemuksensa
  Paju haluaa kertoa tarinansa, jotta avoimuus detransition ympärillä lisääntyisi ja useammat uskaltaisivat kertoa kokemuksistaan. Hän huomauttaa, että avoin keskustelu hyödyttäisi kaikkia osapuolia. Juuri nyt hänestä tuntuu, että detransitioituneet ihmiset yritetään piilottaa, ja ongelmaa vähätellään. 
 • Venäjän sateenkaarisensuuri ihmetyttää
  Yle uutisoi [1] jonkin aikaa sitten Venäjän oikeusministeriön pyrkimyksestä määritellä kieltää kansainvälisen LGBT -liikkeen toiminta maassa. Läpi mennessään tälläinen radikaali ratkaisu tekisi esimerkiksi Setan kaltaisten järjestöjen toiminnan maassa erittäin hankalaksi tai jopa mahdottomaksi, eikä niillä olisi enää senkään vertaa sananvapautta tai muitakaan edellytyksiä toimintansa jatkamiseen laillisesti ja avoimesti, kuin tällä hetkellä.
 • Äärivasemmisto yrittää canceloida Elon Muskin
  Vasemmisto on aloittanut täysimittaisen sodan Elon Muskia vastaan rangaistakseen häntä siitä, että hän sallii sananvapauden alustallaan. He tekevät kaiken tämän ”antisemitismin torjunnan” varjolla. Nyt puhumme heidän todellisista motiiveistaan.

Posted

in

, ,

by