Jyväskylä Pride ry vihapuheen kohteena

Yhdistyksemme on toiminut vasta reilut kaksi kuukautta ihmisarvojen ja sukupuoliasioiden edistämistehtävissä, mutta on jo saanut useita vihamielisiä ”tappouhkauksia” ja väkivaltaan kehoittamisia. Ilmeisesti äärivasemmisto ja ääriliberaalit ovat kokeneet toimintamme vaarallisena ja vahingollisena. Tämän johdosta meitä on peloteltu sekä yritetty canceloida useilla erilaisilla menetelmillä.

Yhdistyksemme toiminta on laillista konservatiivista yhdistystoimintaa, ja tarkoituksemme on kirjattu yhdistyksen sääntöihin seuraavasti:

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ihmisarvoja sekä totuudenmukaista informaatiota pride ja sukupuoliasioista.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys julkaisee artikkeleita ja materiaalia, myy kannatustuotteita ja järjestää tapahtumia.

Jyväskylä Pride ry:n  toiminnan tarkoitus ja laatu.

Tässä muutamia poimintoja yhdistyksellemme lähetetyistä viesteistä.

HUOM! seuraavat viestit sisältävät graafisia kuvauksia ja eivät välttämättä sovi lapsille ja naisille tai ihmisille jotka eivät ole tottuneet väkivaltaisuuksiin ja sairaisiin seksuaalisiin rivouksiin. Emme ole julkaisseet kaikista sairaimpia kommentteja jottei tämän artikkelin lukijalle jäisi elinikäisiä traumoja.

Mitä hemmetin lesbo ja homofobista skeidaa tämä oikein on? Tunkekaa se uskonto perseeseenne. Toivottavasti joku vetää teitä oikein kunnolla turpaan jos näkee teitä vitun fundamentalistihihhuleita. Vitun ääliöt. 🖕🤬

syys 3, 2023 @ 6:13 AM

ootteko koskaan syöneet omaa kakkaa

syys 10, 2023 @ 10:00 PM

vitun transu hiljaa

syys 10, 2023 @ 10:13 PM

KOPIOPASTA WIKI ADVERTISEMENT KOPIOPASTA WIKI Lintutornit ovat oikeasti homoilutorneja MUOKKAA Tiesitkö että ”lintutornit” ovat oikeasti homoilutorneja? Ketään ei oikeasti kiinnosta lintujen bongaaminen vaan sinne mennään homoilemaan. Tornista näkee helposti jos joku on tulossa ja sieltä on usein hyvä näköala joten se on ihanteellinen paikka homoilla. Kamerat otetaan mukaan eroottisten kuvien ottamista varten. ”Lintubongarit” ovat myös kehittäneet koodin jossa tietyt lintulajit tarkoittavat eri asioita kuten fetissejä jne, en lähde tätä kumminkaan enemmän purkamaan nyt. On olemassa myös liittoja jotka ”järjestävät matkoja katsomaan jotain harvinaista lintua jos sellainen on havaittu”, oikeastihan nämä matkat ovat vain orgioita varten

syys 11, 2023 @ 5:17 PM

Pakko myöntää, että kun kommunistit tarjoilivat kristityille ulkoilua pohjoisen Venäjän saaristossa, niin se ei ollut pelkästään huono asia.

syys 18, 2023 @ 7:33 AM

Hirtä itsesi. Tai hyppää rekan alle jos hirttäytyminen osoittautuu liian haastavaksi.

syys 25, 2023 @ 11:05 PM

tapa ittes uskis lessu huora

syys 25, 2023 @ 11:07 PM

Jeesuksen nimeen, tappaisit itsesi

loka 1, 2023 @ 11:08 PM

Haistakaa vittu!

loka 18, 2023 @ 9:14 PM

Tapa itsesi saatanallinen huora

loka 22, 2023 @ 9:16 PM

Hei, olen tehnyt sinusta rikosilmoituksen.

loka 30, 2023 @ 5:54 PM

Hyppää sillalta alas

marras 1, 2023 @ 11:31 AM


Mitä on Woke-ideologia?

Woke-ideologia yliopistoissa: miesten kuukautiset ja feminismi
Naisten oikeusmurha – Paska osui tuulettimeen
Feminismi ja woke-uskonto

Intersektionaalinen feminismi -uskonto