Mies, nainen vai jokin muu?

Kirjoittaja: Pekka Reinikainen
Lue koko artikkeli täältä!

MAAILMANLAAJUINEN kiistely sukupuoliristiriitaa kokevien ihmisten ”sukupuolenkorjaushoidosta” käy kuumana. Pojat kokevat olevansa tyttöjä ja tytöt poikia, ja lääkäreiden olisi toteutettava teiniaivojen trendikkäät toiveet. Lääkärit ovat huolissaan. Ruotsissa arvovaltainen Karolinska-sairaala kielsi kaikki teinien hormonihoidot toukokuussa 2021.

Mistä on kysymys?

Onko kyseessä seksuaalipoliittinen agenda vai uusdarvinistien harhakuvitelma? Ja aiheutuuko ”korjaushoidosta” peruuttamattomia vaurioita, joita kadutaan, kun aikuisen aivot vihdoin saadaan 24 vuoden iässä?

Kysymys on biologiasta

Musta tuntuu, että olen ”muu”, ei ole tiedettä. Sukupuolen biologisen alkuperän tieteellinen tarkastelu ratkaisee asian. Onko kyseessä ”bakteerin kaltaisen alkusolun evoluutio mieheksi ja naiseksi miljardien välimuotojen kautta” – vai ovatko mies ja nainen suunnittelun tuloksia? Jeesus totesi asiasta: ”Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa loi heidät mieheksi ja naiseksi – ja niistä kahdesta tulee yksi liha?” (Matt. 19:4–5).

Lue koko artikkeli täältä!

Katso uutuuselokuvan Lady Ballers -traileri!

Lady Ballers | Official Trailer | Youtube – DailyWire+

Maailmassa, jossa naisten urheilua ollaan muokkaamassa, The Daily Wire tekee vuoden triggeröivimmän komedian. Aikoinaan suuri valmentaja on hauskalla matkalla takaisin voittojen tielle kokoamalla entisen lukionsa mestaruuskoripallojoukkueen, mutta tällä kertaa hän haastaa heidät pelaamaan kuin tytöt. Ensiesitys 1.12. klo 20.00 ET. Yksinoikeudella DailyWire+:ssa.


Posted

in

by