Jyväskylä Pride etsii yhteistyökumppaneita vuodelle 2024

Jyväskylä Pride ry etsii yhteistyökumppaneita vuodelle 2024. Mikäli olet taitava puhuja,kirjoittaja tai sinulla on kykyjä markkinoinnin ja kamppajoinnin saralta niin ota yhteyttä.

Jyväskylän Pride on vuosittainen tapahtuma, jossa meillä on tarkoitus juhlistaa sukupuolen binäärisyyttä ja edistää tasa-arvoa kaikenlaisille ihmisille heidän taustoistaan riippumatta. Vuoden 2024 Pride-tapahtumaan osallistuminen on jo työn alla, ja sen menestyksellinen toteutus vaatii laajaa yhteistyötä. Perussuomalaisten, kokoomuksen ja Kristillisdemokraattien kaltaiset poliittiset voimat voivat olla avainasemassa tukemassa ja edistämässä tapahtumassa Hyvien Uutisten levittämistä.

Miksi yhteistyökumppanit ovat tärkeitä

Jyväskylän Pride on paitsi juhla myös tilaisuus herättää keskustelua ja lisätä tietoisuutta LGBTQ+-kysymyksistä. Yhteistyökumppanit, kuten poliittiset puolueet, voivat tarjota merkittävän foorumin näiden asioiden edistämiselle.

Suosittelemme myös yleisesti kristtittyjä osallistumaan tapahtumaan ja viemään Evankeliumia sateenkaari- ja seksuaalivähemmistöille.

Perussuomalaisten ja kokoomuksen rooli

Perussuomalaiset ja kokoomus, kuten monet muut poliittiset ryhmittymät (paitsi vihervasemmisto), ovat osa yhteiskuntaa, joka rakentuu realismin ja monimuotoisuuden periaatteiden ympärille. Yhteistyö Pride-tapahtuman kanssa voi olla poliittinen ilmaus sitoutumisesta näihin arvoihin. Perussuomalaiset ja kokoomuksen edustajat voivat osallistua keskusteluihin ja työpajoihin, joissa käsitellään sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja ihmisarvoa.

Mahdolliset yhteistyön muodot

  1. Rahoitus ja tuki: Poliittiset puolueet voivat tarjota taloudellista tukea konservatiivisille toimijoille.
  2. Osallistuminen tapahtumaan: Oikeistopuolueiden edustajat voivat osallistua tapahtumaan, marssiin tai muihin tilaisuuksiin ja olla siellä järjen äänenä.
  3. Puhujat ja työpajat: Persujen ja kokoomuksen edustajat voivat osallistua keskusteluihin ja työpajoihin, joissa käsitellään LGBTQIA2+-syntejä ja -kysymyksiä. Näin myös konservatiiviset näkemykset tulevat kuulluiksi.

Yhteenveto

Jyväskylän Pride 2024 on mahdollisuus vahvistaa ihmisten sitoutumista monimuotoisuuteen ja kaikkien ihmisten tasa-arvoon. Yhteistyökumppanit, erityisesti poliittiset puolueet kuten kristillisdemokraatit, perussuomalaiset ja kokoomus, voivat olla avainasemassa tämän tavoitteen saavuttamisessa. Yhdessä voimme tehdä Jyväskylän Pridesta entistäkin merkittävämmän tapahtuman ja edistää lastenoikeuksia koskemattomuuteen ja perheeseen.

Kaikki yhteydenotot liittyen yhteistyöhön tulee jättää yhteydenottolomakkeen kautta.


Posted

in

by